Τρομος στην Ταιλανδη: Ισχυριζονται οτι θηλυκο φαντασμα «σκοτωσε» τεσσερις ανδρες!...


Εμπειρογνώμονες της δημόσιας υγείας έχουν σταλεί για να ερευνήσουν τους μυστηριώδεις θανάτους τεσσάρων ανδρών στην επαρχία Kalasin της Ταϊλάνδης.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδος The Nation, οι άνδρες, που ήταν κάτοικοι χωριού στην περιφέρεια Nong Kung Si, σκοτώθηκαν από ένα…φάντασμα, περιστατικό που έχει προκαλέσει τον φόβο στους χωρικούς.Σύμφωνα με την τοπική παράδοση αυτό το είδος λέγεται «porb ghost» και πρόκειται για θηλυκό «πνεύμα» που σκοτώνει τα θύματά του στον ύπνο τους και καταβροχθίζει τα εσωτερικά τους όργανα.

Aυτά τα θηλυκά πνεύματα στοιχειώνουν τα θύματά τους ενώ σταδιακά καταναλώνουν τα όργανά τους μέχρι που αυτά καταλήγουν σε θάνατο, όπως αναφέρει το strange.
Οι κάτοικοι των χωριών αναφέρουν ότι έφεραν έναν ιερέα για να τελέσει μια ειδική τελετουργία σχεδιασμένη έτσι ώστε να διώξουν το ενοχλητικό πνεύμα μακριά από την περιοχή.

Οι αρχές της επαρχίας όμως έστειλαν τον καθηγητή ιατρικής Pairat Songkhram, επικεφαλής της ομάδας υγείας που επισκέφτηκε την περιοχή, ο οποίος δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου των τεσσάρων ανδρών.


Ο στόχος βέβαια είναι να αποκλειστούν οι παραφυσικές εξηγήσεις έτσι ώστε να ηρεμήσουν οι φοβισμένοι χωρικοί.
Επί του παρόντος, τα ακριβής αίτια του θανάτου των τεσσάρων ανδρών παραμένουν ένα μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κοντζίαμ το πιο στοιχειωμένο μέρος στην Ν.Κορέα. - GONJIAM: The Most HAUNTED Place In KOREA

 Το νοσοκομείο Κοντζίαμ θεωρείται μία από τις πιο στοιχειωμένες περιοχές στη Νότια Κορέα. Υπήρχαν πολυάριθμοι μύθοι, όπως το γιατί εγκατ...