«Μαυρη ομιχλη» καταγραφηκε σε «στοιχειωμενο» ξενοδοχειο (Βίντεο)


Ερευνητές του παραφυσικού κατέγραψαν το περίεργο φαινόμενο σε «στοιχειωμένο» δωμάτιο του ξενοδοχείου Magnolia στο Νότιο Τέξας.



Οι «εραστές» του μυστηρίου, Billy Driver και Mark Morrow, ο οποίοι παρουσιάζουν μια σειρά ερευνών με το όνομα «Strange Town» και την οποία μπορείτε να την βρείτε στο YouTube, προσπαθούν να καταγράψουν περίεργα φαινόμενα σε χώρους όπου έχουν εντοπιστεί ή υπάρχουν αναφορές για τέτοια.

Έτσι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Magnolia στο Νότιο Τέξας και στο δωμάτιο, το οποίο είναι γνωστό ως το δωμάτιο Campbell, το οποίο πήρε το όνομα του από τον James Campbell, τον αρχικό ιδιοκτήτη του ακινήτου. Ο θρύλος λέει ότι δολοφονήθηκε από Ινδιάνους Κομάντσι τον 19ο αιώνα και από τότε το «φάντασμα» του έχει στοιχειώσει το ξενοδοχείο, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν αναφερθεί ευρέως από επισκέπτες όλα αυτά τα χρόνια, όπως γράφει το krem.com.

Το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα, και το οποίο μπορεί να δει κανείς παρακάτω, δείχνει ένα παράξενο φαινόμενο που προκαλεί ομίχλη, το οποίο μπορεί να παρατηρηθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του δίλεπτου βίντεο.




Το αν αυτό συνιστά ή όχι ένδειξη κάποιας παραφυσικής δραστηριότητας, αυτό παραμένει ένα θέμα υπό συζήτηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις